In Zwolle staat de Nieuwe Buitensociëteit al jaren bekend als de meest professionele en centraal gelegen congres- en eventcenter. Ook Usably gebruikt deze locatie als uitvalsbasis voor usability testen in Overijssel.  

       

Bereikbaarheid

Usably streeft naar een zo centraal mogelijke ligging om een goede bereikbaarheid voor testpersonen en opdrachtgevers te waarborgen. Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Zwolle is de bereikbaarheid dus uitstekend.  De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle ligt vrijwel direct tegenover station Zwolle en is daardoor uitstekend bereikbaar.

Openbaar vervoer:

– De locatie is op loopafstand van station Zwolle. Wanneer u het station verlaat bij de hoofdingang  gaat u bij de rotonde naar links. Na 100 meter lopen treft u aan uw rechterkant de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Auto

– Direct tegenover de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle ligt parkeergarage Stationplein. Voor uw navigatie: Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle.

Live meekijken bij usability test in Zwolle?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken. En natuurlijk koffie, thee en een kleine versnapering tijdens het meekijken bij het onderzoek.

Usability testlocaties in heel Nederland

Naast de usability testlocatie in Zwolle heeft Usably de beschikking over testlocaties in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, en Apeldoorn. Op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.