Services

Desktop usability test

Wat zijn de belangrijkste knelpunten van uw nieuwe of bestaande website? Usably stelt samen met u de briefing van het onderzoek vast. Vervolgens zorgt Usably voor de werving van testpersonen, het uitvoeren van de usability test en vertaalt dit naar een concreet actieplan voor uw website.

Meer informatie

Services

Smartphone usability test

Het gebruik van smartphones om websites te bezoeken is sterk in opkomst. Maar is uw (mobiele) website wel gebruiksvriendelijk genoeg voor de iPhone of Samsung Galaxy?  Usably vindt voor u de grootste knelpunten op uw (mobiele) website op de meest gebruikte smartphones.

Meer informatie

Services

Tablet usability test

Een expert van Usably zal uw (mobiele) website toetsen aan de belangrijkste stelregels op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Daarbij volgt ook advies om uw website nog conversiegerichter te maken.Zo krijgt u in combinatie met een usability test het beste inzicht in de verbeterpunten van uw website.

Meer informatie

Services

Highlights video

Een usability test levert vaak ruim 6 uur aan videomateriaal op. Usably vat dit samen in een video van maximaal 10 minuten met de belangrijkste conclusies van het onderzoek. Handig om het management te overtuigen dat de website verbeterd moet worden of om de webbouwer te ondersteunen.

Meer informatie