Waar worden de usability testen van Usably uitgevoerd? Usably heeft niet 1 vast usability lab, maar meerdere flexibele labs in heel Nederland. Zo is er altijd een locatie in de buurt. En om de kosten laag te houden, worden de ruimtes alleen gebruikt wanneer u ons een opdracht geeft. Op dit moment heeft Usably 7 labs in Groningen, LeeuwardenAmsterdam, Utrecht, Eindhoven,  Apeldoorn en Zwolle.

Usably lab Leeuwarden Usably lab Leeuwarden Usably lab Groningen Usably lab Groningen Usably lab Amsterdam Usably lab Amsterdam Usably lab Zwolle Usably lab Apeldoorn Usably lab Apeldoorn Usably lab Utrecht Usably lab Utrecht Usably lab Eindhoven Usably lab Eindhoven Usably lab Zwolle

De flexibele hard- en software

Bij de inrichting van de usability labs maakt Usably gebruik van een flexibel usability lab. Hiervoor gebruikt Usably de beste webcam die er op dit moment is, de Logitech Brio. Tezamen zorgt dit voor de hoogst mogelijk kwaliteit van de video’s van het onderzoek. En doordat deze testopstelling flexibel is, kan deze op alle locaties gebruikt worden.

Toch op uw eigen locatie testen?

Het kan om meerdere redenen noodzakelijk zijn om het usability test op uw eigen locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld op een gemeentehuis of op een evenement. Door de flexibele opstelling is het uitvoeren van een usability test op locatie ook mogelijk bij Usably. Neem contact op en wij vertellen u er graag meer over.

Waarom geen vaste usability labs?

Usably heeft een bewuste keuze gemaakt om niet te werken met een vast usability lab. De vaste kosten voor een goed bereikbaar pand op een A-locatie zijn hoog.  Daarom is gekozen voor een flexibel pand dat alleen gereserveerd wordt wanneer er een usability test wordt uitgevoerd. Zo houden we de kosten laag en dat ziet u terug in onze tarieven.