Ook in het midden van Nederland is Usably aanwezig met een flexibel usability lab in Utrecht. Op loopafstand van Utrecht CS en uitstekend bereikbaar per auto en tram. De onderzoeken worden afgenomen in Cursus en Vergadercentrum Domstad. Ook is het mogelijk om live mee te kijken tijdens het onderzoek in een aparte ruimte. 

locatie-utrecht     utrecht       

Bereikbaarheid

Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Utrecht is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met de auto als openbaar vervoer. Een zeer uitgebreide routebeschrijving is hier te vinden.

Openbaar vervoer:

– De locatie is op loopafstand van Utrecht Centraal station. Bekijk hier de looproute

– Tramlijn 60 en 61 stoppen vlakbij. Uitstappen bij Halte Graadt van Roggenweg.

Auto

– De beste parkeerplek is de P1 parkeerplek van Jaarbeurs Utrecht. Parkeren kost hier € 3 per uur, maar je kunt voor € 10,- ook een uitrijkaart kopen bij de receptie van Cursus en vergadercentrum Domstad.

– De stadsdrukte ontwijken? Parkeer dan je auto op P+R Westraven. Via bus en tram ben je dan in ongeveer 10 minuten ter plaatse.


Grotere kaart weergeven 

Live meekijken bij usability test in Utrecht?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken. En natuurlijk koffie, thee en een kleine versnapering tijdens het meekijken bij het onderzoek.

Usability testlocaties in heel Nederland

Naast de usability testlocatie in Utrecht beschikt Usably usability testlocaties in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.