In Leeuwarden kunt u in het hartje van deze hofstad een usability test laten uitvoeren door Usably. Daarbij maakt Usably gebruik van de faciliteiten van Studio Steen. Deze locatie is uitstekend bereikbaar voor testpersonen en opdrachtgevers.

       

Bereikbaarheid

Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Leeuwarden is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Openbaar vervoer:

– De locatie is op loopafstand van Station Leeuwarden.

– Er zijn diverse buslijnen die in de buurt stoppen. Raadpleeg de routeplanners om te kijken welke bus voor u het meest geschikt is.

Auto

– Het is mogelijk om voor het pand te parkeren, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Daarom adviseren we om voor de parkeergarage Hoeksterend of Zaailand te kiezen. Het is dan enkele minuten lopen.

[/column_2]

Live meekijken bij usability test in Leeuwarden?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken. En natuurlijk koffie, thee en een kleine versnapering tijdens het meekijken bij het onderzoek.

Usability testlocaties in heel Nederland

Naast de usability testlocatie in Leeuwarden beschikt Usably usability testlocaties in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.