Usably doopt het Launch Cafe in Groningen om tot een professioneel usability lab. Onze usability testen in Groningen zijn daarmee  goed bereikbaar voor testpersonen en opdrachtgevers. 

 Launch Cafe  Het usability lab tijdens het onderzoek. Links zit de testpersoon die de testopdrachten uitvoert.  Rechts zit de testbegeleider die kan meekijken op het scherm van de testpersoon en het proces verder begeleid.

Bereikbaarheid

Het Launch Café ligt op 5 minuten lopen van het Centraal Station, naast Bioscoop Forum Images. Parkeren kunt u het beste bij Q-Park Museum Centrum. Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Groningen is de bereikbaarheid dus uitstekend. Benieuwd naar het interieur? Bekijk het via Google Maps

Openbaar vervoer:

De locatie is op loopafstand van Groningen Centraal Station. Wanneer je de brug overgaat bij het Groninger Museum, sla direct rechtsaf. Bij de rotonde op het Hereplein ga je linksaf. Vervolgens zie je Bioscoop Forum Images liggen, hiernaast is het Launch Café.

Auto

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

– Parkeergarage Museum Centrum – 225 plaatsen – Herepoortenmolendrift 2
– Parkeergarage Bios – 75 plaatsen – Ruiterstraat 12
– Parkeergarage Rademarkt – 370 plaatsen – Rademarkt 27

Bekijk de website van Q-Park voor actuele tarieven.


Grotere kaart weergeven

Live meekijken bij usability test in Groningen?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het een usability test in Groningen. Het Launch Café heeft meerdere ruimtes en door de zeer snelle internetverbinding kunt u live meekijken vanuit een andere ruimte. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken.

Usability testlocaties in heel Nederland

Naast de usability testlocatie  in Groningen beschikt Usably over usability testlocaties in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.