Een testlocatie in misschien wel de gezelligste stad van Nederland kan natuurlijk niet ontbreken. Op directe loopafstand van Eindhoven CS heeft Usably een geschikte testlocatie gevonden bij Regus Station2Station. De zeer professioneel uitgeruste kantoren vormen een uitstekende basis voor een usability test in Eindhoven en omgeving.

reguskantoor  eindhoven

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid voor testpersonen en opdrachtgevers van Usably is uitstekend. Binnen 5 minuten bent u vanaf Eindhoven Centraal station ter plaatse. Ook is de locatie uitstekend per auto bereikbaar, er zijn meerdere parkeergarages in de buurt. Het adres: Fellenoord 130, 5611 ZB, Eindhoven. Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Apeldoorn is de bereikbaarheid dus uitstekend.

Openbaar vervoer

De locatie is op loopafstand van Eindhoven Centraal station. Verlaat het station via de Noordzijde (busstation, beursgebouw). Sla linksaf richting het Beursgebouw en loop onder de Vestdijk tunnel door. Loop langs het ING gebouw. Na de derde tunnel (Boschdijktunnel) sla je linksaf. Aan de linkerzijde vind je de testlocatie (de receptie is op de 4e verdieping).

Auto

De meest dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-Park Bijenkorf. U parkeert direct tegenover Regus. Als u de parkeergarage verlaat, slaat u linksaf richting de fietstunnel. Wederom linksaf gaat u door de tunnel, direct na de tunnel is aan uw linkerzijde ziet u het gebouw (receptie is op de 4e verdieping).


Grotere kaart weergeven

Live meekijken bij usability test in Eindhoven?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken.

Usability testlocaties in heel Nederland

Naast de testlocatie in Eindhoven beschikt Usably over flexibele usability labs in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.