Ook in Apeldoorn heeft Usably een zeer geschikte testlocatie gevonden. In het gloednieuw geopende Regus kantoor zijn alle faciliteiten aanwezig om een usability test in Apeldoorn uit te voeren. 

Regus Apeldoorn       

Bereikbaarheid

De testlocatie is gelegen op Business Park Rietveld en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het center ligt dichtbij de meubelboulevard van Apeldoorn, het centrum van Apeldoorn en bij het openbaar vervoer. Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Apeldoorn is de bereikbaarheid dus uitstekend. Benieuwd naar het interieur? Bekijk alvast de locatie van binnen.

Openbaar vervoer:

– De locatie is op loopafstand van station Apeldoorn Osseveld en Apeldoorn de Maten. Ook zijn er enkele buslijnen die stoppen bij deze stations, u kunt dan hier het beste uitstappen.

Auto

– Het adres is Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn. Via uw navigatiesysteem is het prima te vinden. Voordat u de meubelboulevard oprijd, slaat u rechtsaf. Vervolgens kunt u gratis parkeren achter het Regus gebouw.

[/column_2]

Live meekijken bij usability test in Apeldoorn?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken. En natuurlijk koffie, thee en een kleine versnapering tijdens het meekijken bij het onderzoek.

Usability labs in heel Nederland

Naast de usability testlocatie in Apeldoorn heeft Usably de beschikking over usability testlocaties in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.