De hoofdstad kan niet ontbreken als testlocatie van Usably. In de Beurs van Berlage heeft Usably een uitstekende locatie gevonden om usability tests in Amsterdam uit te voeren. Vlakbij Amsterdam Centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar voor testpersonen en opdrachtgevers. 

usably_amsterdam       usably_amsterdam_2

Bereikbaarheid

Voor testpersonen die meedoen aan de usability test in Amsterdam is de bereikbaarheid dus uitstekend. De Beurs van Berlage ligt op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal.Wanneer je richting de Dam loopt, heb je rechts de Beurs van Berlage. Sla nog voor het gebouw linksaf, je loopt dan direct langs de Beurs van Berlage.Aan je rechterhand zul je onderstaande ingang vinden, Oudebrugsteeg 9, Amsterdam. Komt u met de auto? Parkeren kunt u het beste bij Q-Park de Bijenkorf.

beursberlage

Grotere kaart weergeven

Live meekijken bij usability test in Amsterdam?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens een usability test in Amsterdam. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW). Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken.

Usability labs in heel Nederland

Naast de usability testlocatie in Amsterdam heeft Usably de beschikking over usability labs in Groningen, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Almere, Tilburg, BredaNijmegen en Hengelo.