Binnenkort kunt u een usability test in Almere laten uitvoeren door Usably. Op dit moment zijn we druk bezig om een geschikte locatie te vinden die goed bereikbaar is voor testpersonen en opdrachtgevers. 

       

Nabij gelegen testlocaties of usability test op locatie?

Op dit moment heeft Usably de beschikking over usability labs in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Zwolle. En op korte termijn gaan we op nog meer locaties onze onderzoeken aanbieden, namelijk in Rotterdam, Den-Haag, Zoetermeer, Leeuwarden, Tilburg, Nijmegen en Hengelo.

Het kan om meerdere redenen noodzakelijk zijn om het usability lab op een andere locatie op te stellen. Bijvoorbeeld op een gemeentehuis of op een evenement. Door de flexibele opstelling is het uitvoeren van een usability test op locatie mogelijk. Neem contact op en wij vertellen u er graag meer over.

Live meekijken bij usability test in Almere?

Het is mogelijk om met meerdere personen live mee te kijken tijdens het onderzoek. Zo krijgt u direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van uw website en kunt u met uw team direct de actiepunten noteren en bespreken die uit het onderzoek komen.

Live meekijken is mogelijk voor € 349 extra (ex BTW) op al onze testlocaties. Dit is inclusief een debrief met de testbegeleider, waarin de belangrijkste actiepunten worden besproken. En natuurlijk koffie, thee en een kleine versnapering tijdens het meekijken bij het onderzoek.

Waarom geen vaste usability labs?

Usably heeft een bewuste keuze gemaakt om niet te werken met een vast usability lab. De vaste kosten voor een goed bereikbaar pand op een A-locatie zijn hoog.  Daarom is gekozen voor een flexibel pand dat alleen gereserveerd wordt wanneer er een usability test wordt uitgevoerd. Zo houden we de kosten laag en dat ziet u terug in onze tarieven.