friks_logoIn 2009 is Friks Web & Marketing opgericht door de eigenaren Jochem van der Schoot, Redmer de Vries en Rienk Smids. In nog geen 3 jaar tijd is het bedrijf, gevestigd in een oud pakhuis in Leeuwarden, uitgegroeid naar een full-service internetbureau met meer dan 20 medewerkers. Friks bouwt websites en verzorgt de online marketing campagnes voor meer dan 150 opdrachtgevers. Daarnaast werkt Friks exclusief samen met enkele specialistische partners. In die rol wordt Usably ingeschakeld om usability onderzoek te verrichten voor de klanten van Friks.

Bij Friks willen we altijd het hoogste resultaat boeken voor onze klanten. Usability onderzoek past perfect in deze strategie. De meerwaarde van usability onderzoek en de praktische adviezen vanuit Usably zijn erg waardevol voor onze klanten. Daarom hebben we besloten om usability onderzoek toe te voegen aan onze dienstverlening en Usably in te schakelen om ons hiermee te helpen. En dat bevalt tot nu toe uitstekend!

– Jochem van der Schoot, Concept & Strategiemanager Friks Web & Marketing

Ik ben erg blij dat ik Friks als eerste klant heb mogen verwelkomen en dat we een samenwerking zijn aangegaan. Door de samenwerking heb ik al meerdere interessante projecten voor de klanten van Friks uitgevoerd en heb ik hier veel van geleerd. Daarnaast is Friks een prettige sparringspartner die meedenkt over het verbeteren van de dienstverlening van Usably.  Zo houden we elkaar ook scherp en dit komt de kwaliteit  alleen maar ten goede.

– Auke Molendijk, Oprichter & Eigenaar Usably